Sprzedawca - branża spożywcza

Ogłoszenie numer: 9902797, z dnia 2025-05-18

Sklep Spożywczo-Przemysłowy i Mięsno-Wędliniarski Andrzej Nehring

Sprzedawca - branża spożywcza

Miejsce pracy: Iława

Nr Ref.: StPr/25/1148

 

Opis stanowiska

  • Sprzedaż artykułów spożywczych.

Wymagania

Wymagania konieczne
  • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe.
  • Wykształcenie: podstawowe.
  • Wykształcenie: średnie ogólnokształcące.
Wymagania inne
  • Wymagania - doświadczenie w pracy w sklepie, dobra organizacja pracy, kultura osobista, pozytywne nastawienie do klienta. Wymiar czasu pracy min. 100 godzin w miesiącu, praca do końca maja w godzinach 13.00-21.00, od czerwca w godzinach 14.00-22.00.

Oferujemy

  • Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług.
  • Wynagrodzenie brutto: 30,50 PLN.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Powiązanie tagi

Podobne ogłoszenia

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Miastków Kościelny

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Dobre (pow. miński, gm. Dobre)

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Wiśniew

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż...

Więcej informacji