Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

Ogłoszenie numer: 10010332, z dnia 2025-07-11

Klient portalu Praca.pl

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

Miejsce pracy: Siemiatycze

 

Opis stanowiska

  • profesjonalna obsługa Klientów,
  • dbanie o właściwą ekspozycję towarów,
  • sprzedaż produktów,
  • monitorowanie terminów przydatności,
  • dbanie o porządek.

Wymagania

  • komunikatywności, budowanie pozytywnych relacji z Klientami,
  • umiejętności pracy w zespole,
  • dyspozycyjności i zaangażowania w rzetelne realizowanie przydzielonych zadań,
  • mile widziane doświadczenie w sklepie,
  • aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (lub gotowości do ich sprawnego uzupełnienia).

Oferujemy

  • umowę o pracę, wynagrodzenie na czas,
  • bony na święta,
  • opieka medyczna,
  • ubezpieczenie,
  • możliwość rozwoju zawodowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Powiązanie tagi

Podobne ogłoszenia

Doradca / Doradczyni klienta

wczoraj

Firma:Leroy Merlin Polska Sp. z o.o.

Lokalizacja: łódzkie / Łódź, Port

Jakie zadania na Ciebie czekają? aktywna sprzedaż produktów i usług, dostosowana do indywidualnych potrzeb klientów budowanie relacji z klientami i wzmacnianie ich poprzez programy partnerskie i lojalnościowe przygotowywanie zamówień dla klienta i...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

wczoraj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Mińsk Mazowiecki

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery itp., aktywna sprzedaż produktów, monitorowanie terminów przydatności do spożycia, dbałość...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

wczoraj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Węgrów

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery itp., aktywna sprzedaż produktów, monitorowanie terminów przydatności do spożycia, dbałość...

Więcej informacji