Sprzedawca na stoisku mięsnym

DOBR-MIĘS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sprzedawca na stoisku mięsnym
Miejsce pracy: Dobra (pow. limanowski, gm. Dobra), Dobra
Numer: StPr/25/0879
OBOWIĄZKI:
obsługa klientów na stoisku mięsnym, obsługa kasy fiskalnej.Praca w systemie dwuzmianowym, sklep czynny w godz. 6:00-17:00. Może być praca w godz. 6:00-14:00 lub 9:00-17:00 (istnieje również możliwość ustalenia innych godzin pracy z pracodawcą).
WARUNKI PRACY:
Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

chęci do pracy, pracodawca deklaruje możliwość przyuczenia osoby do stanowiska, mile widziane badania Sanepid (wymagane do podjęcia pracy, osoba będzie musiała je wykonać przed zatrudnieniem)

Miejsce pracy:

Dobra


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

+ premiapo okresie umowy na czas nieokreślony, pracodawca deklaruje możliwość pracy na stałe

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa

Powiązanie tagi

Podobne ogłoszenia

Doradca / Doradczyni klienta

dzisiaj

Firma:Leroy Merlin Polska Sp. z o.o.

Lokalizacja: łódzkie / Łódź, Port

Jakie zadania na Ciebie czekają? aktywna sprzedaż produktów i usług, dostosowana do indywidualnych potrzeb klientów budowanie relacji z klientami i wzmacnianie ich poprzez programy partnerskie i lojalnościowe przygotowywanie zamówień dla klienta i...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Mińsk Mazowiecki

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery itp., aktywna sprzedaż produktów, monitorowanie terminów przydatności do spożycia, dbałość...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Węgrów

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery itp., aktywna sprzedaż produktów, monitorowanie terminów przydatności do spożycia, dbałość...

Więcej informacji